Obavijest

Dragi članovi i prijatelji Antropozofskog društva,

Ovim putem vas obavještavamo da zbog novonastalih okolnosti uzrokovanih virusom SARS-CoV-2 do daljnjega otkazujemo sva događanja u Društvu a koja su planirana u ovom periodu.

Za eventualne promjene ćemo vas obavijestiti na vrijeme.

Hvala na razumijevanju.

 

U brošuri “Epidemije“ (ISBN 978-3-7274-4901-7), koju je objavio Rudolf Steiner Verlag:

“Naše fizičko tijelo se sastoji od snaga nade. Njega ne održavaju jedino atomi i molekule već se ono, dublje gledano, održava kroz nadu! To znači: nada i pouzdanje u dobre moći postojanja su sada najvažnije i čine Vas budnim u svakoj životnoj situaciji.”

 

Čuvajte sebe i druge, budite solidarni i ostanite zdravi!

Predsjedništvo

 


 

Nova knjiga

Dragi članovi i prijatelji Antropozofskog društva Hrvatske „Marija Sofija“,

sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je u prodaji knjiga Umijeće liječenja – pomicanje granica Rudolfa Steinera i Ite Wegman. Knjigu je s njemačkog preveo antropozofski liječnik i predsjednik Udruge za promicanje i razvoj antropozofske medicine Imela dr. med. Dinko Raffanelli u suradnji sa stručnim i jezičnim savjetnicima prof. dr. sc. Radovanom Subotićem, dr. med. Ratkom Šimetinom i Josipom Raffanelli. Riječ je o reprezentativnom djelu koje obuhvaća osnove antropozofske medicine te predstavlja temelj za razumijevanje umijeća liječenja prema duhovno-znanstvenim spoznajama.

Knjigu možete nabaviti u knjižnici  Antropozofskog društva Hrvatske „Marija Sofija“ (Baruna Trenka 4, Zagreb) ponedjeljkom od 17 do 18 h ili prije predavanja koja organizira Društvo, po cijeni od 80 kn (60 kn za članove) .

Uz srdačne pozdrave,

Predsjedništvo

OPŠIRNIJE O KNJIZI