Predavanje Maria Čuletića

Dragi članovi i prijatelji Antropozofskog  društva,

Srdačno vas pozivamo na predavanje Maria Čuletića pod naslovom: 

"Djelovanje snaga simpatije i antipatije u čovjeku i kozmosu"

Vrijeme i mjesto:

Predavanje će se održati u predavaonici Društva (Baruna Trenka 4, Zagreb) u petak, 22. 11. 2019. u 19 sati. 

Cijena ulaznice:

40 kn / 20 kn članovi Društva.

O sadržaju predavanja: 

Simpatija i antipatija kao temelji duševnog života, duhovno-znanstvenim razumijevanjem postaju gradbenim elementima vlastita samorazvoja. Kultiviranjem osjećajnog života radom na sebi, razvijaju se unutarnji potencijali te se omogućuje razvoj viših osjetila kojima se doživljava nadosjetilni svijet. Polazeći od osobnih duševnih iskustava, u predavanju će se razmatrati i raznovrsne regije duševnog kozmosa. Također će biti razmatran odnos simpatije i voljnog života kao i antipatije i predodžbenog života.

Srdačni pozdravi,

Predsjedništvo


 

Nova knjiga

Dragi članovi i prijatelji Antropozofskog društva Hrvatske „Marija Sofija“,

sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je u prodaji knjiga Umijeće liječenja – pomicanje granica Rudolfa Steinera i Ite Wegman. Knjigu je s njemačkog preveo antropozofski liječnik i predsjednik Udruge za promicanje i razvoj antropozofske medicine Imela dr. med. Dinko Raffanelli u suradnji sa stručnim i jezičnim savjetnicima prof. dr. sc. Radovanom Subotićem, dr. med. Ratkom Šimetinom i Josipom Raffanelli. Riječ je o reprezentativnom djelu koje obuhvaća osnove antropozofske medicine te predstavlja temelj za razumijevanje umijeća liječenja prema duhovno-znanstvenim spoznajama.

Knjigu možete nabaviti u knjižnici  Antropozofskog društva Hrvatske „Marija Sofija“ (Baruna Trenka 4, Zagreb) ponedjeljkom od 17 do 18 h ili prije predavanja koja organizira Društvo, po cijeni od 80 kn (60 kn za članove) .

Uz srdačne pozdrave,

Predsjedništvo

OPŠIRNIJE O KNJIZI