Aktivnosti u Dalmaciji

Dragi prijatelji, dragi i poštovani ljudi,

u svoje i u ime Ante Kolege predstavljam Vam naše daljnje aktivnosti u Dalmaciji:

1.   Serija predavanja i popularizacija duhovne znanosti - antropozofije Rudolfa Steinera

-jednom mjesečno - subotom navečer,

2.   Radionice/Škola - Kako u svakodnevnom životu praktično primijeniti blaga duhovne znanosti - antropozofije Rudolfa Steinera, te ostvariti plodan i sretan život?

-dva puta mjesečno - petkom navečer,

3.   Radionice/Škola - Sintetičke projektivne geometrije

-dva puta mjesečno - subotom ujutro,

4.   Publiciranje knjiga Ante Kolege

-uskoro.

Ante Kolega, sa otoka Ugljana, mjesto Kali, diplomirao je na PMF-u u Zagrebu, u klasi Ivana Supeka, dugogodišnji je predavač matematike u Waldorfskim školama u Njemačkoj, preko 50 godina intenzivno se bavi duhovnom znanošću - antropozofijom Rudolfa Steinera, voljan je svim zainteresiranima prenositi svoje bogato znanje i iskustvo iz sintetičke projektivne geometrije i iz duhovne znanosti - antropozofije Rudolfa Steinera.

Kroz niz predavanja, radionica i knjiga osvijestila bi se, i postepeno uzela pod vlastitu kontrolu uzročno-posljedična veza nadosjetilnih činjenica i svakodnevnog života.

Za prisustvovanje ovim aktivnostima nije potrebno imati predznanja, temeljne pretpostavke su: interes za širu stvarnost od samo materijalne egzistencije i nepristrana otvorenost prema novim spoznajama.

Radujemo se našem budućem zajedničkom radu,

Preporučena donacija za pokriće troškova dolaska i boravka predavača je: za predavanja 15kn, a za projektivnu geometriju 30kn.

            Molimo Vas, potvrdite svoj dolazak kako bi Vam osigurali mjesto, te tekstualni i grafički materijal za praćenje aktivnosti.

Sva predavanja (radna ploča i predavač) će biti snimljena, te će svi zainteresirani moći dobiti snimke.

Molimo prenesite svima kojima bi ovo moglo biti od interesa.

Hvala, srdačan pozdrav, organizatori: Renato Jakšić i Ante Kolega,

mob: 091 1821754, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opširnije:Aktivnosti u Dalmaciji

Obavijest o početku izvanrednog studija euritmije

Prenosimo obavijest udruge STOIMENA iz Zagreba:

Poštovani,

Udruga za promicanje i razvoj euritmije Stoimena u suradnji s Eurythmeumom Stuttgart pruža jedinstvenu mogućnost euritmijske izobrazbe u Zagrebu kroz PETOGODIŠNJI IZVANREDNI STUDIJ EURITMIJE.

Pokrenite se u m j e t n o š ć u   s k l a d n o g   k r e t a n j a   t i j e l a,   d u š e   i   d u h a - euritmijom!

Tražite li aktivnost koja povezuje pokret, glazbu, književnost i scensku umjetnost te obuhvaća mogućnost umjetničkog, pedagoškog i terapeutskog djelovanja, studij euritmije može ponuditi odgovor na vaša stremljenja.

Po završetku studija stječe se međunarodno priznata diploma iz euritmijske umjetnosti koju izdaju Sekcija za izvedbene umjetnosti pri Goetheanumu u Dornachu (Švicarska) i Eurythmeum Stuttgart (Njemačka).

Početak nastavne godine 15.09.2018.

Nastava u 1. semestru 15.09.2018 - 22.12.2018

Upisi u tijeku – prijave do10.5.2018. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mob: 091 591 3495 / 092 271 8320.

Pripremni seminar za studij euritmije će se održati 12.05.2018. o čemu ćete detaljnije doznati po prijavi.

Više o studiju možete doznati na našoj internetskoj stranici www.euritmija.org

Srdačno Vas pozrdavljamo,

Voditelji studija: Vida Talajić Čuletić, Alen Guca i Mario Čuletić